Tuesday, August 11, 2009

Tempahlah Sekarang untuk keselesaan anda.


FC Bio Sanitary Pad

Avail Beauty Sdn. Bhd. Malaysia memperkenalkan anda satu konsep yang terbaru, iaitu FC Bio Sanitary Pad yang diperbuat daripada ramuan herba semulajadi.

FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:

Bahan mentah yang berkualiti dan selamat
Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya.100% Liputan Kapas.Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!

Fungsi dan Kelebihannya

Mencegah senggugut,Mengawal atur kitaran haid, Mencegah buasir, Membuangkan angin perut, Menghilangkan bau, Membuang darah beku di rahim, Mencegah keradangan dan membasmi kuman, Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj, menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim


Tuala Wanita Kapas Lembut Pantiliners (40 pads) - warna hijau.

Menyerap buangan dengan efektif, rasa bersih dan segar semasa. Perasaan selesa dan lembut semasa tempoh haid tidak aktif .

Tuala Wanita, Kegunaan Hari , Permukaan Kapas Lembut (20 pads) - warna biru

Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan.
Rekaan unik bagi mengelakkan kebocoran tepi lekok panjang, untuk penegahan kebocoran yang efektif, selamat dan dipercayai.

Tuala Wanita, Kegunaan Malam , Permukaan Kapas Lembut (20 pads) - warna unggu

Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan.
Pengawalan punggung yang lebih panjang dan luas, rekaan unik berbentuk kapas bahagian belakang dan tepi bagi pencegahan kebocoran lekuk panjang untuk pencengahan kebocoran yang efektif serta penyediaan secukupnya alas tutup, selamat dan dipercayai.

Berminat... sila hubungi 0199429967 untuk tempahan.

3 comments:

 1. ooo..pad ni..
  yg berangin 2 kn..
  dlu kite pkai
  coz de senior jual
  skang ssh nk dpt
  2 yg dh xpkai 2..

  ReplyDelete
 2. Betul...sue pinky ianya beranginlah. Untuk tempahan sila hantar wang pos/cek/tunai. Akan diposkan untuk para pengguna. Cubalah.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails